Home » Tennisplaza Awards » STEM NU – Tennisplaza Awards 2020

STEM NU – Tennisplaza Awards 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het jaar zit er bijna op en dan organiseert Tennisplaza traditiegetrouw de Tennisplaza Awards. Wie gaat aan de haal met welke award? Jij beslist!

De achtste editie van de Tennisplaza Awards komt er na een vervloekt jaar en daarom hebben we besloten om enkele extra’s toe te voegen dit keer.

Naast de gebruikelijke categorieën kan je nu ook je stem uitbrengen voor het Warmste tennisgebaar van het jaar en kan je zelf jouw Tennisheld(in) van het jaar nomineren.

Genomineerden

Zizou Bergs heeft de meeste nominaties achter zijn naam staan (drie: Speler van het jaar, Tennismoment van het jaar en Warmste tennisgebaar van het jaar). Verder zijn er nog heel wat jonge namen terug te vinden bij de genomineerden. Zij presteerden sterk op ITF-niveau en scheerden hoge toppen in eigen land op het Belgian Circuit.

Ook internationaal verschijnen er enkele nieuwelingen ten tonele. Roger Federer (ATP-4) en Serena Williams (WTA-11) vallen dit keer uit de boot.

Stemmen kan t.e.m. 27 december 2020 middernacht op tennisplazaawards.be. Op 31 december 2020 maken we de laureaten bekend.

Ontdek hier nog een keer de laureaten van vorig jaar.

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS