Home » WTA » Sterke start van Minnen in kwalificaties Seoul, drie Belgen al op hoofdtabel

Sterke start van Minnen in kwalificaties Seoul, drie Belgen al op hoofdtabel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-120) is goed begonnen aan de kwalificaties van het WTA-toernooi van Seoul in Zuid-Korea (Hardcourt, $ 25 000). Er staan al drie Belgen rechtstreeks op de hoofdtabel in Seoul.

In de kwalificaties in Seoul probeerde Minnen als derde reekshoofd de hoofdtabel te bereiken. In de eerste kwalificatieronde moest ze aan de bak tegen de Kroatische Jana Fett (WTA-326).

De veel lager gerangschikte Fett greep verrassend de eerste set met 6-4. Minnen herpakte zich echter en vloog daarna met 6-2 en 6-1 naar de zege. In de tweede kwalificatieronde volgt een duel tegen de Zuid-Koreaanse Sohyun Park (WTA-701).

Op hoofdtabel al drie Belgen

Op de hoofdtabel staan al drie Belgische speelsters. Ysaline Bonaventure (WTA-118) speelt in de eerste ronde een moeilijke wedstrijd tegen de hoger geplaatste Amerikaanse Jessica Pegula (WTA-60).

Alison Van Uytvanck (WTA-63) gaat in haar eerste partij de strijd aan met derde reekshoofd Karolina Muchova (WTA-43). Kirsten Flipkens (WTA-114) treft in haar eerste ronde een haalbare kaart met de Tsjechische Denisa Alertova (WTA-252).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden