Home » Clubnieuws » Antwerpen » T.C. Gym grijpt in op sterrentoernooi: “Vanaf nu zijn mondmaskers verplicht”

T.C. Gym grijpt in op sterrentoernooi: “Vanaf nu zijn mondmaskers verplicht”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

T.C. Gym in Schoten anticipeert op het stijgende aantal coronabesmettingen in België.

Momenteel vindt op T.C. Gym in Schoten (Antwerpen) een tweesterrentoernooi plaats met Belgische toppers als Ruben Bemelmans, Kimmer Coppejans, Zizou Bergs en Magali Kempen.

Nadat in West-Vlaanderen eerder deze week een toernooi werd stilgelegd na een uitbraak van corona en de besmettingen in België en voornamelijk omgeving Antwerpen in de lift zitten, besloot het bestuur van T.C. Gym haar opgelegde veiligheidsmaatregelen te verstrengen.

“De voorbije dagen was een mondmasker sterk aanbevolen, vanaf nu is het dragen ervan verplicht voor iedereen behalve tijdens het sporten”, vertelt Suzy Meersmans van de club aan Tennisplaza. “De toeschouwers moeten allemaal zitten. Daarom hebben we rond de terreinen tweehonderd extra stoelen voorzien en een buitenbar. Bij slecht weer zal het aantal toeschouwers drastisch beperkt worden. We doen er alles aan om het toernooi zo veilig mogelijk te laten verlopen.”

Kwartfinale

Vandaag staat de kwartfinale op het programma in Schoten. Belofte Bergs is nog steeds in de running voor de titel, net als Coppejans die al in de halve finale staat. Bemelmans verloor in zijn eerste ronde verrassend van Seppe Cuypers.

Bij de vrouwen zijn o.a. Magali Kempen, Axana Mareen en Elyne Boeykens nog in de running.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS