Home » Tennisplaza Awards » #TBAwards16: Stem nu

#TBAwards16: Stem nu

#TBAwards16: Stem nu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tennisplaza België en Tennisdeals slaan net als de voorbije jaren de handen in elkaar en gaan samen op zoek naar dé tennisnamen en hét tennismoment van 2016. Breng nu je stem uit en maak kans op een unieke Pro Supex Tour millenium Lite racket t.w.v. € 79.

Wie maakte het voorbije seizoen furore op het circuit? Wie verraste met een geweldige vooruitgang op de wereldranglijsten? Jij hebt het laatste woord bij de Tennisplaza België Awards 2016.

Surf nu naar tbawards.be, ontdek de genomineerden en breng nog t.e.m. 21 december 2016 middernacht je stem uit. Bovendien maak je zo kans op een unieke Pro Supex Tour millenium Lite racket t.w.v. € 79 aangeboden door Tennisdeals. (Belangrijk: er is slechts één stem/deelname per persoon toegelaten!)

Op 24 december 2016 maken we, samen met de winnaar van het tennisracket, de laureaten van de Tennisplaza België Awards 2016 bekend. (De winnaar van het tennisracket
zal persoonlijk door ons op de hoogte worden gebracht.)
 
[alert type=”info” title=”Stem en tweet”]Breng nu jouw stem uit op tbawards.be en Twitter mee met hashtag #TBAwards16. Ontdek hier nog een keer de winnaars van vorig jaar.[/alert]

Tennisplaza

Tennisplaza

Meer nieuws