Home » Clubnieuws » T.C. Machelen-Diegem: “Leden zijn blij, reserveringslijst staat goed gevuld”

T.C. Machelen-Diegem: “Leden zijn blij, reserveringslijst staat goed gevuld”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Vandaag was D-day voor de Belgische clubs. Eindelijk mochten ze hun leden opnieuw verwelkomen. Na anderhalve maand lockdown mag er terug getennist worden.

Ook in de Vlaams-Brabantse club T.C. Machelen-Diegem werd er vandaag een balletje geslagen. “De reserveringslijst staat reeds goed gevuld bij ons”, vertelt voorzitter Emiel Van den Eede aan Tennisplaza. “Onze leden zijn blij met de versoepeling en stellen het op prijs dat ze terug mogen tennissen.”

De club was naar eigen zeggen goed voorbereid op de heropening. “We hebben vorige week alles in het werk gesteld om op een veilige manier te kunnen starten. Alle maatregelen die Tennis Vlaanderen heeft vooropgesteld, worden door ons gevolgd.”

Competitie

“Wij hopen dat er later in het seizoen ook nog competitie kan gespeeld worden. Voor de cafetaria vrees ik dat de opening nog niet in de nabije toekomst ligt.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden