Home » ATP » Tegen deze drie landen speelt België in de ATP Cup

Tegen deze drie landen speelt België in de ATP Cup

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

België kent zijn tegenstanders op de ATP Cup. Begin volgend jaar speelt het Belgische team tegen Moldavië, Groot-Brittannië en Bulgarije.

Vanaf 3 januari nemen David Goffin (ATP-11) en Steve Darcis (ATP-157) deel aan de nieuwe ATP Cup. Het Belgische team speelt in Sydney en is ingedeeld in groep C. België was eerder al zeker van Groot-Brittanië als tegenstander, Bulgarije vervangt Zwitserland waar Roger Federer (ATP-3) forfait gaf. De vierde tegenstander is Moldavië.

Op 3 januari staat het eerste duel met Radu Albot (ATP-46) en Alexander Cozbinov (ATP-828) uit Moldavië op het programma. Twee dagen later speelt België tegen de Britten Andy Murray (ATP-125) en Daniel Evans (ATP-42). Op de slotspeeldag op 7 januari volgt een confrontatie met Grigor Dimitrov (ATP-20) en Dimitar Kuzmanov (ATP-417) uit Bulgarije.

De zes groepswinnaars en de twee beste tweedes stoten door naar de kwartfinales.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden