Home » Nieuws » Tennis en Padel Vlaanderen stelt drie nieuwe bestuurders voor

Tennis en Padel Vlaanderen stelt drie nieuwe bestuurders voor

Tennis en Padel Vlaanderen stelt drie nieuwe bestuurders voor

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tennis en Padel Vlaanderen, de federatie die de tennis- en padelsport in Vlaanderen beheert en promoot, heeft drie nieuwe bestuurders aangesteld.

“Tennis en Padel Vlaanderen maakte de voorbije jaren via twee grote hervormingen werk van de verdere professionalisering van haar werking”, klinkt het in een persbericht.

De veranderingen resulteren nu in de benoeming van nieuwe bestuursmandaten. Dit gebeurde via een benoemingsprocedure en een benoemingsraad. Op haar statutaire vergadering van 26 maart werden door de Algemene Vergadering de volgende nieuwe bestuurders aangesteld:

  • Annick Draelants, voorzitter van KTC Diest en CEO van Harol, werd benoemd als interne bestuurder voor een termijn van zes jaar.
  • Lies Budiharto, ex-tennisster (95 punten), -trainster en -clubbestuurslid, actieve padelspeelster (P400) en hoofdarts psychiatrisch ziekenhuis PZ H Familie Kortrijk, werd benoemd als externe bestuurder voor een termijn van drie jaar.
  • Jeroen Overmeer, ex-tennisser (100 punten) en -clubvoorzitter en heden kabinetschef bij de Vlaamse minister-president, werd tenslotte benoemd als externe bestuurder voor een termijn van drie jaar

Het lopende mandaat van externe bestuurder Georges Anthoon werd verlengd t.e.m. maart 2025.

“We nemen afscheid van bestuurders An Vermeersch, Frank Muts en Bob Madou, maar willen hen bedanken voor hun gewaardeerde bijdrage”, besluit de federatie.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws