Home » Geen categorie » Tennis zondag met Malisse en Monami op ‘A Taste of Snauwaert’

Tennis zondag met Malisse en Monami op ‘A Taste of Snauwaert’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Begin februari werd het Belgische tennismerk Snauwaert opnieuw gelanceerd. Xavier Malisse en Dominique Monami zijn de gezichten van het Belgische merk en zondag kan je met hen een balletje slaan op KGTC Zwevegem en de nieuwe rackets en ballen testen.

Malisse, Monami en Dewulf - © Snauwaert
Malisse, Monami en Dewulf – © Snauwaert

In de jaren ’70 was Snauwaert de referentie onder te tennisrackets. Door de hevige Chinese concurrentie gingen ze echter kopje onder, maar sinds begin deze maand zijn ze terug en zetten ze vooral in op kwaliteit. Pr & Communication Manager Monami en Brand Ambassador Malisse zijn de gezichten van het nieuwe merk.

Een carrièrewending voor Malisse, die het voordien even probeerde als coach. “Dat bleek uiteindelijk toch niets voor mij. Toen ik de aanbieding van Snauwaert kreeg heb ik meteen de rackets getest en al snel zaten we samen. Ik heb nog vele contacten en ken nog veel spelers, ideaal dus in mijn nieuwe job”, aldus Malisse.

Om het nieuwe merk te promoten, kan je zondag 28/02 tussen 14u en 17u de Snauwaert nieuwe ballen en rackets testen en een balletje slaan met Monami en Malisse op KGTC Zwevegem.

Do you want to play tennis with Xavier and Dominique Monami? Join the Snauwaert event in Zwevegem this Sunday!

Geplaatst door Xavier Malisse op vrijdag 26 februari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS