Home » Geen categorie » Tennisplaza België en Hope and Spirit gaan samenwerken

Tennisplaza België en Hope and Spirit gaan samenwerken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tennisplaza België en Hope and Spirit, de stichting van tenniscoach Daniel Meyers, gaan nauw samenwerken om het tennis in België naar een hoger niveau te tillen. Dat kwamen Meyers en Christophe Moons, algemeen coördinator van Tennisplaza België, overeen.

“Ik had onlangs een inspirerend gesprek met Daniel waarin hij me de werking van Hope and Spirit toelichtte. Ik was meteen overtuigd van zijn hart voor tennis”, vertelt Moons. “Uiteraard was ik dan ook meteen bereid om mee te werken toen Daniel me vroeg of ik wilde instaan voor de Nederlandstalige communicatie van de stichting.”

“Tennisplaza België zal via Hope and Spirit de kans krijgen om korter op de bal te spelen met updates over nationale én internationale tennissterren. Dit zal ons nieuwsaanbod verrijken en zowel ons project als de bezoeker van onze website en sociale media ten goede komen.”

Klaar voor Vlaanderen

“Na drie succesvolle jaren zijn we rijp om onze communicatie ook op Vlaanderen te richten”, legt Meyers uit. Daarvoor doe ik graag beroep op Christophe en Tennisplaza België omdat ik geloof in zijn kunnen en de meerwaarde die dergelijke steun van online nieuwsmedia kan betekenen voor Hope and Spirit.”

“We willen de filosofie van Hope and Spirit met veel plezier delen met het hele land omdat we al geruime tijd ook verschillende Nederlandstalige spelers en speelsters in onze stichting én in ons Pro Team hebben.”

[alert type=”info” title=”Meer info?”]Meer informatie over de stichting Hope and Spirit en haar Pro Team kan je hier terugvinden.[/alert]

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS