Home » Xtra » Tennisplaza België lanceert eigen kledinglijn ‘Acebird’

Tennisplaza België lanceert eigen kledinglijn ‘Acebird’

Tennisplaza België lanceert eigen kledinglijn ‘Acebird’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Wekenlang werd er geteased, maar nu is het eindelijk zover: Tennisplaza België lanceert haar eigen kledinglijn ‘Acebird’. Het gaat om twaalf T-shirts die vanaf vandaag te koop zijn bij Tennisdeals.

Acebird is een exclusief merk van T-shirts ontworpen door Tennisplaza België en het Nederlandse kledingmerk Freshdeuce. Samen sloegen zij de handen in elkaar om een uniek, maar tegelijk ruim aanbod aan betaalbare en kwaliteitsvolle tennisshirts uit te denken. De buitengewone modellen kan je zowel op als naast het veld dragen, op training of op een doordeweekse dag.

“We zaten bij Tennisplaza België al langer op een originele stunt te broeden”, legt Algemeen coördinator Christophe Moons uit. “Een eigen kledinglijn oprichten, was vreemdgenoeg één van de opties en toen Michel van het Nederlandse kledingmerk Freshdeuce ons contacteerde, wisten we meteen dat dit geen toeval kon zijn. We moesten aan de slag.”

Michel van der Goes is een rasechte Nederlander en richtte, samen met een collega, eind 2014 Freshdeuce op. Het kledingmerk is een groot succes bij onze noorderburen en Michel droomt er nu van om ook in België voet aan de grond te krijgen. “We zijn bijzonder opgetogen over de samenwerking met Tennisplaza België”, aldus van der Goes. “We delen dezelfde passie voor de tennissport en bleken na de eerste contacten ook vergelijkbare ideeën te hebben over een mogelijke T-shirt-collectie. We zijn verheugd dat we de mede door ons gemaakte ontwerpen nu ook in België aan de tennisliefhebber kunnen aanbieden.”

logo_tennisdeals

Voor de verkoop van de shirts wordt beroep gedaan op Tennisdeals, dé online tennisshop bij uitstek en al enkele jaren vaste partner van Tennisplaza België.

[alert type=”info” title=”Acebird shop”]Alle modellen kan je hier bekijken en hier bestellen. Er zijn zowel modellen voor vrouwen als voor mannen. Een T-shirt kost € 19,95.[/alert]

Tennisplaza

Tennisplaza

Meer nieuws