Home » Xtra » Tennisplaza België stelt nieuwe hoofdredacteur voor

Tennisplaza België stelt nieuwe hoofdredacteur voor

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Steven Gijbels is de nieuwe hoofdredacteur van Tennisplaza België. Hij vervangt Rob van Roy die na vijf jaar stopt met het leiden van de tennis nieuwssite.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Van Roy besloot enkele weken geleden om een punt te zetten achter zijn functie als hoofdredacteur en wil zich opnieuw toespitsen op algemeen redactiewerk. “Iets wat ik hem met veel plezier gun, gezien het vele goede werk dat hij de voorbije jaren voor Tennisplaza België heeft geleverd”, reageert Algemeen coördinator Christophe Moons. “Ik wil Rob bedanken en wens hem alle succes toe als redacteur.”

Vers bloed

Samen met van Roy startte Moons de zoektocht naar een opvolger en die is nu gevonden. Gijbels, die vanaf maandag 10 juli het roer zal overnemen, studeerde journalistiek en is 26 jaar oud. Hij deed ervaring op bij Het Laatste Nieuws en is volgens Moons dé geschikte kandidaat om Tennisplaza België te leiden. “Met Steven trekken we iemand aan die op dezelfde golflengte zit als de rest van de redactie. Bovendien is hij ook helemaal mee met wat er digitaal leeft, wat een groot pluspunt is voor ons project.”

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS