Home » Davis Cup » Tennisplaza België zoekt: gemotiveerde tennisfans die Belgische Davis Cup-ploeg naar finale schreeuwen

Tennisplaza België zoekt: gemotiveerde tennisfans die Belgische Davis Cup-ploeg naar finale schreeuwen

Tennisplaza België zoekt: gemotiveerde tennisfans die Belgische Davis Cup-ploeg naar finale schreeuwen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tennisplaza België rekruteert gemotiveerde tennisfans die zich willen aansluiten bij de We Are Tennis Fan Academy. Wat we van jou verwachten is dat je onze Belgische Davis Cup-ploeg van 18 t.e.m. 20 september, in naam van Tennisplaza België, naar de finale schreeuwt. Wij zorgen voor de rest.

We are tennis fan academy by BNP Paribas Fortis - © BNP Paribas Fortis

Van 17 t.e.m. 20 september kleurt Vorst Nationaal helemaal rood. Althans, dat is de bedoeling en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Sluit je vandaag nog aan bij de We Are Tennis Fan Academy by BNP Paribas Fortis en laat je opleiden tot dé ultieme tennisfan.

Wat?
De We Are Tennis Fan Academy werd in het leven geroepen om tennisfans uit heel België samen te brengen. Als één sportief supportersleger trekt de Fan Academy strijdvol naar de stadions om hun nationale helden naar de overwinning te schreeuwen.

Concreet nu?
Wil je, in naam van Tennisplaza België, de Belgische Davis Cup-ploeg naar de overwinning loodsen door te supporteren als nooit tevoren? Neem dan als de bliksem je agenda bij de hand en ga na of je vrij bent van donderdag 17 t.e.m. zondag 20 september. Die dagen zal je namelijk ten dienste staan van de Fan Academy en wij voorzien… alles: overnachting, gratis drank en eten én gratis tickets om de Davis Cup-wedstrijden van héél dichtbij live mee te maken.

Programma?
Donderdag 17 september: om 18u word je verwacht aan Zennedal (Alsembergsesteenweg 130, 1501 Buizingen). Vanuit het hoofdkwartier word je door de ploeg van de We Are Tennis Fan Academy een hele dag lang begeleid: een bus brengt je naar het stadhuis van Brussel waar je live de loting van de duels kan volgen (uniek!) waarna je op een heus bootcamp gedrild wordt tot een échte Fan Academy supporter. Van donderdag op vrijdag krijg je in Zennedal bovendien een gratis overnachting aangeboden door de Fan Academy (eten en drinken in de vorm van een gezellige barbecue inbegrepen).

Vrijdag 18 september – zondag 20 september: je wordt verwacht in Vorst Nationaal om Tennisplaza België te vertegenwoordigen en met je collega’s van de Fan Academy de Belgen naar de overwinning te schreeuwen. Op deze driedaagse word je voorzien van gratis tickets, eten en drinken.

Gemotiveerd?
Fantastisch! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je gegevens + motivatie uiterlijk 9 september om 12u op mail te zetten naar info@tennisplaza.be en wij zorgen ervoor dat jij binnenkort deel uitmaakt van de We Are Tennis Fan Academy.

Niet overtuigd?
Bekijk dan onderstaand motivatiefilmpje maar eens…
 

*UPDATE*

John McEnroe himself zal een bezoek brengen aan het bootcamp en het leger van supporters hoogstpersoonlijk opleiden tot échte fans!

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws