Home » ATP » Tennissterren halen hun portefeuille boven: Djokovic doneert één miljoen euro

Tennissterren halen hun portefeuille boven: Djokovic doneert één miljoen euro

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ook Novak Djokovic (ATP-1) schiet zijn land ter hulp in de strijd tegen het coronavirus. De Serviër doneert één miljoen euro.

“Deze donatie is bedoeld voor de aankoop van levensreddende ademhalingstoestellen en ander medisch materiaal”, vertelt de Serviër.

Djokovic vertoeft momenteel in Spanje met zijn gezin. Daar probeert hij er het beste van te maken door er naar eigen zeggen de moed in te houden. “Ik kan mij niet herinneren dat ik, sinds ik vader werd, zo veel tijd met m’n gezin heb doorgebracht”, vertelt hij. “Momenteel ben ik een boek aan het lezen over de geschiedenis van de Serviërs en binnenkort plan ik enkele fysieke oefeningen die ik doe in ons appartement te posten op sociale media.”

Eerder liet Roger Federer (ATP-4) al weten 944 000 euro te zullen schenken aan door het coronavirus getroffen Zwitserse families. Rafael Nadal (ATP-2) riep zijn Spaanse collega-atleten dan weer op om in totaal elf miljoen euro in te zamelen.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden