Home » ATP » Thiem klopt nu ook Djokovic en staat bij laatste vier op ATP Finals

Thiem klopt nu ook Djokovic en staat bij laatste vier op ATP Finals

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Dominic Thiem (ATP-5) heeft zijn tweede groepswedstrijd op de ATP Finals gewonnen. In de O2 Arena in Londen was hij te sterk voor de Serviër Novak Djokovic (ATP-2).

Thiem klopte eerder al Roger Federer (ATP-3) in Londen en ook met Djokovic vocht de Oostenrijker een spannend duel uit. De Serviër won de eerste set met 6-7 (5), maar daarna liet Thiem indrukwekkend tennis zien. Met 6-3 en 7-6 (5) plaatste hij zich voor de halve finale.

“Dit was misschien wel de beste wedstrijd uit mijn carrière, het was een episch duel waarin we beiden een hoog niveau haalden en ongelooflijke punten scoorden”, zei Thiem na afloop van de wedstrijd. Djokovic strijdt donderdag tegen Federer om het tweede ticket voor de halve finales in de Bjorn Borg poule. De Zwitser haalde het met 7-6 (2) en 6-3 van Matteo Berrettini (ATP-8).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden