Home » Grand Slam » Roland Garros » Tickets Roland Garros zo goed als uitverkocht

Tickets Roland Garros zo goed als uitverkocht

Tickets Roland Garros zo goed als uitverkocht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De tickets voor Roland Garros, dat op 30 mei van start gaat, zijn zo goed als allemaal uitverkocht. Er zijn enkel nog tickets voor de ‘outside court’s beschikbaar. Omwille van de coronamaatregelen wordt het aantal toeschouwers beperkt.

Wie nog naar Roland Garros wil dit jaar, zal zich moeten haasten. De tickets voor Court Philippe Chatrier, Court Suzanne-Lenglen en Court Simonne-Mathieu, de drie hoofdcourts, zijn voor de volledige duur van het toernooi al uitverkocht. Er zijn enkel nog zogenaamde ‘single tickets’, voor de buitenbanen, te verkrijgen.

Door de coronamaatregelen zijn er de eerste tien dagen op elke van de drie hoofdterreinen 1.000 fans welkom en enkele honderden op de nevencourts. Van 9 tot 13 juni wordt er alleen nog in de drie grote stadions gespeeld, die dan tot 5.000 fans kunnen herbergen. De organisatie rekent zowat 120.000 tickets te kunnen verkopen. Ter vergelijking: vorig jaar waren er slechts 15.000 bezoekers.

Dit jaar worden er ook avondsessies gespeeld op het grandslamtoernooi. Daarbij zullen geen toeschouwers worden toegelaten, aangezien in Frankrijk nog een avondklok van kracht is.

Wie toch een ticket heeft kunnen bemachtigen, moet over een ‘gezondheidspas’ beschikken. Dat betekent dat ze een bewijs van vaccinatie of een recente negatieve coronatest moeten kunnen voorleggen. Na terugkeer in België moeten toeschouwers zich hier aan de quarantainemaatregels houden.

Net als vorig jaar worden de spelers ondergebracht in bubbels in twee verschillende hotels. Ze mogen ook maar twee begeleiders meenemen en mogen alleen op hun wedstrijddagen de courts op.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Gunter Van Stappen

Gunter Van Stappen

Meer nieuws