Home » Davis Cup » Ticketverkoop België-Italië binnenkort van start

Ticketverkoop België-Italië binnenkort van start

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Begin april speelt het Belgische Davis Cup-team tegen Italië in de kwartfinale. De ontmoeting vindt plaats in het weekend van 7-9 april in de Spiroudome in Charleroi. Op 27 februari gaat de ticketverkoop van start.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na de knappe zege in Duitsland mag België thuis tegen Italië strijden om een ticket voor de halve finale. David Goffin (ATP-11) kondigde deze week aan dat hij in actie zal komen en het hele team rekent op een enthousiast thuispubliek.

De AFT maakte inmiddels meer details bekend over de ticketverkoop. Vanaf 23 februari kunnen tennisclubs via Tennis Vlaanderen en de AFT tickets aankopen. De verkoop voor het grote publiek gaat op maandag 27 februari om 9u van start.

Tickets voor vrijdag en zondag kosten 30 euro, voor zaterdag betaal je 20 euro. Een combiticket voor drie dagen kost 70 euro. Kinderen (geboren in 2005 of later) betalen 22 euro op vrijdag en zondag, 12 euro op zaterdag en 50 euro voor de drie dagen. De administratiekosten bedragen 3 euro.

Tickets kunnen vanaf 27/2 om 9u gekocht worden via rtl.spiroudome.be.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER