Home » Davis Cup » Ticketverkoop Davis Cup-finale weldra van start

Ticketverkoop Davis Cup-finale weldra van start

Ticketverkoop Davis Cup-finale weldra van start

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na de 3-2 overwinning van het Belgische Davis Cup-team tegen Argentinië staat België voor het eerst sinds 1904 in de finale. Tennis Vlaanderen maakt zich klaar om de finale tegen Groot-Britannië te organiseren, die van 27 tot 29 november plaatsvindt. Op woensdag 23 september wordt de locatie voor het duel bekendgemaakt.

België heeft in de finale het thuisvoordeel, een unieke kans dus voor elke sportliefhebber om dit historische moment in de Belgische sportgeschiedenis live mee te maken. De Koninklijke Belgische Tennis Bond (KBTB) heeft de organisatie van deze ontmoeting toegewezen aan Tennis Vlaanderen, dat zich maximaal zal inzetten om deze Davis Cup Finale op de best mogelijke manier te organiseren. Het Davis Cup-team rekent op de steun van de Belgische tennisliefhebbers om ons land naar de overwinning te stuwen. Er wordt dan ook een zeer grote opkomst verwacht.

Op woensdag 23 september zal Tennis Vlaanderen de gaststad en locatie, na goedkeuring van ITF, officieel meedelen. (Er wordt gefluisterd dat de wedstrijd zal plaatsvinden in Flanders Expo in Gent.)

De ticketverkoop gaat vanaf vrijdag 2 oktober van start via www.tennisvlaanderen.be/daviscup.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws