Home » Geen categorie » Titel voor Desein

Titel voor Desein

Titel voor Desein

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Niels Desein heeft in het Franse Angers zijn tweede toernooizege van het seizoen geboekt. In de finale versloeg hij een Franse kwalificatiespeler in twee sets. Deze week probeert hij even goed te doen in Ajaccio.

Niels Desein (ATP-221) had eerder dit jaar Calvin Hemery (ATP-1495) al eens met zware cijfers naar huis gestuurd. Gecombineerd met het rankingverschil was Desein dan ook torenhoog favoriet in de finale van de Open Espace Anjou ($ 15 000).

En die favorietenrol maakte de Belg helemaal waar. Met goed en gevarieerd tennis bleef Desein steeds uit de moeilijkheden. Uiteindelijk kon hij dan ook juichen na een 6-3 en 6-2-overwinning. En uiteraard was hij daar zelf ook blij mee:

(Desein staat vierde vanaf links bekeken; Calvin Hemery derde)

Deze week probeert Niels Desein even goed te doen op de Corsica Tennis open in het Franse Ajaccio ($ 15 000). Daar komt hij in de eerste ronde uit tegen de Oekraïense kwalificatiespeler Denys Mylokostov (ATP-820). Ook Yannick Mertens (ATP-260) en Alexandre Folie (ATP-488) komen er in actie, en zij werden in de eerste ronde tegenover elkaar gezet.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws