Home » ATP » Titelverdediger ontmoet Canadese toernooirevelatie in finale Rotterdam

Titelverdediger ontmoet Canadese toernooirevelatie in finale Rotterdam

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Titelverdediger Gaël Monfils (ATP-9) strijdt zondag opnieuw om de titel op het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam (Nederland, ATP 500). In de finale ontmoet hij de jonge Canadees Felix Auger-Aliassime (ATP-21).

Monfils is dé speler van het moment, vorige week schreef hij het ATP-toernooi van Marseille op zijn naam en in Rotterdam verdedigt hij met verve zijn titel. De Serviër Filip Krajinovic (ATP-39) maakte het de Fransman af en toe knap lastig, maar Monfils wist zich met 6-4 en 7-6 (5) te plaatsen voor de finale.

Auger-Aliassime is eveneens in uitstekende doen deze week, hij klopte er onder andere Grigor Dimitrov (ATP-22). In de halve finale rekende hij af met de Spanjaard Pablo Carreno Busta (ATP-30), de 19-jarige Canadees trok met 7-6 (2) en 6-4 het laken naar zich toe. Auger-Aliassime is de jonge finalist ooit in Rotterdam.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden