Home » ATP » Topacteur is grote fan van Federer en Nadal: “Mochten ze dezelfde speelstijl hebben, zou het maar saai zijn”

Topacteur is grote fan van Federer en Nadal: “Mochten ze dezelfde speelstijl hebben, zou het maar saai zijn”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Deense acteur Mads Mikkelsen is gepassioneerd door tennis en dan vooral door Roger Federer (ATP-8) en Rafael Nadal (ATP-3), zo vertelt hij.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

“Ik ben vooral fan van Federer en mijn vrouw van Nadal, maar eigenlijk vind ik Nadal ook geweldig hoor”, aldus Mikkelsen, die o.a. bekend is als slechterik in de James Bond-film ‘Casino Royale’. “We hebben veel geluk dat zij beiden op hetzelfde moment spelen. En dan is er Novak Djokovic (ATP-1) ook nog, natuurlijk.”

“Het is heel uitzonderlijk om iconen als Federer en Nadal op hetzelfde moment te zien schitteren, net zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in het voetbal. Het maakt niet uit voor wie je bent, zolang ze er maar beiden zijn.”

Nadal de bull terrier, Federer de violist

Mikkelsen roemt Nadal om zijn fysiek en intelligentie, terwijl hij Federer een heuse virtuoos vindt. “Je creëert je eigen verhaal rond die mannen, voornamelijk door hun stijl. Het is geweldig om een bull terrier als Nadal te zien spelen en daarnaast heb je het elegante spel van Federer, alsof hij viool speelt. Mochten ze dezelfde speelstijl hebben, zou het maar saai zijn”, besluit de Deen.

Mads Mikkelsen - © Gage Skidmore (Flickr)
Mads Mikkelsen – © Gage Skidmore (Flickr)

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Ysaline Bonaventure - © Jimmie48 Tennis Photography

Bonaventure pakt dubbeltitel in Valencia

Ysaline Bonaventure (WTA D-607) heeft het dubbeltoernooi in Valencia (ITF, gravel, $ 80 000) op haar naam geschreven. Samen met de Georgische speelster Ekaterine Gorgodze (WTA D-113) haalde ze het in een spannende finale.

LEES MEER