Home » Geen categorie » Topaffiche voor Goffin op vrijdagavond in Marseille

Topaffiche voor Goffin op vrijdagavond in Marseille

Topaffiche voor Goffin op vrijdagavond in Marseille

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-17) kent zijn tegenstander in de kwartfinale van de Open 13 de Provence in Marseille (€ 665 910). In de avondsessie op vrijdag zal hij het opnemen tegen tweede reekshoofd Tomas Berdych (ATP-8).

Goffin bereikte de laatste acht na de opgave van Mischa Zverev (ATP-175) in de tweede ronde. De jongere van de Zverev-broertjes, Alexander (ATP-56), bekampte donderdagavond Berdych voor een plaats in de kwartfinale. De achttienjarige Duitser is een aanstormend talent en schitterde dit jaar reeds met een halve finale in Montpellier en een kwartfinale in Rotterdam.

Berdych moest meer dan twee uur knokken om de winst binnen te halen, hij won de eerste set met 6-3 maar set twee ging met 3-6 naar Zverev. Berdych liep uit tot 5-2 in de tweede set, maar de Duitser knokte zich nog terug in de wedstrijd. Uiteindelijk ging de beslissende set met 7-5 naar de Tsjech.

Berdych en Goffin speelden reeds éénmaal tegen elkaar op de US Open in 2012, toen versloeg de Tsjech onze landgenoot in de eerste ronde.

Tomas Berdych hardly wins against promising 18 y.o Alexander #Zvarev 6-3 3-6 7-5 and will play @david__goffin in quarter finals 󾮞🇨🇿 #open13provence

Geplaatst door Open13 Provence op donderdag 18 februari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws