Home » Geen categorie » Topreekshoofd Mertens naar tweede ronde in Zuid-Korea

Topreekshoofd Mertens naar tweede ronde in Zuid-Korea

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA-163) heeft zich vlot geplaatst voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Changwon ($ 25 000). In de eerste ronde was ze in twee sets te sterk voor kwalificatiespeelster Jin Yoo (NR).

Mertens begon aan het toernooi van Changwon als topreekshoofd. Die status maakte ze helemaal waar in de eerste ronde, ze gunde haar tegenstandster amper twee spelletjes. Na 1 uur en 9 minuten versloeg ze de Koreaanse Yoo met 6-1 en 6-1. In de tweede ronde moet onze 20-jarige landgenote het opnemen tegen de Thaise Kamonwan Buayap (WTA-360).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Mertens (WTA D-84) is ook topreekshoofd in dubbelspel aan de zijde van de Chinese Jia-Jing Lu (WTA D-224). In de eerste ronde moesten ze aan de bak tegen Kamonwan Buayap (WTA D-461) en Sung-Hee Han (WTA D-479). Bij een 6-7(3) en 7-5 stand werd de partij stilgelegd, er wordt donderdag verdergespeeld.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER