Home » Geen categorie » Trainer van Nadal stopt

Trainer van Nadal stopt

Trainer van Nadal stopt

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Wellicht de meest bekende nonkel van een tennisster, Toni Nadal, zal na het einde van dit jaar niet meer meereizen als coach met zijn neef Rafael Nadal (ATP-6).

Toni Nadal, die zijn protégé al sinds zijn derde coacht, heeft aangegeven hem na afloop van dit jaar niet meer te begeleiden.

“Vanaf volgend jaar zal ik Rafael niet langer volgen op de tour en zal me me volledig focussen op onze tennis academie”, zei Toni Nadal aan een Italiaanse tenniswebsite verwijzend naar de Rafa Nadal Academy die vorig jaar zijn deuren opende.

(null)

(null)


“Tot zijn zeventiende kon ik alles beslissen wat er in zijn carrière gebeurde.”, vervolgde hij. “Elk jaar kan ik minder en minder alleen beslissen tot de dag komt dat ik niets meer kan beslissen.”

Deze beslissing komt als een verrassing voor de directe entourage van de tennisser. Toni Nadal ziet 2017 hoopvol tegemoet:

“Rafa speelt pijnvrij op dit moment en hij heeft zijn oude niveau terug gehaald.”, waren de lovende woorden van Toni. “Ik heb jaren meegereisd op tour, maar ik wil nu terug jonge talenten trainen en onze academie is de perfecte plaats om dat te doen.”

(null)

(null)

koen

koen

Meer nieuws