Home » European Open » Tsitsipas komt derde keer naar European Open

Tsitsipas komt derde keer naar European Open

Tsitsipas komt derde keer naar European Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Van 13 tot en met 20 oktober 2024 vindt de negende editie van de European Open (ATP 250, Antwerpen) plaats. De Griek Stefanos Tsitsipas (ATP-11) zal net als vorig jaar één van de blikvangers zijn.

Over iets minder dan vier maanden kunnen Belgische fans opnieuw genieten van toptennis op de European Open. De organisatie van het toernooi loste alvast één grote naam: Nummer elf Tsitsipas komt net als vorig jaar naar Antwerpen.

Toernooidirecteur Dick Norman kondigde het nieuws aan: “Wij zijn erg enthousiast over de deelname van Tsitsipas aan ons toernooi. De toewijding van Stefanos en zijn prestaties zijn een inspiratie voor velen. Wij zijn ervan overtuigd dat hij een topfavoriet is van het grootste toernooi van België.”

Norman kijkt uit naar de komst van de Griek: “Dat de aanwezigheid van Tsitsipas mening tennisliefhebber zal bekoren, staat buiten kijf. Het surplus aan talent, zijn passie en de mooiste backhand van het circuit kan je dan ook niet anders dan hem met je eigen ogen aan het werk te zien.”

(lees verder onder de Instagramposts)

Vorig jaar bereikte de Griek de halve finale in het enkeltoernooi in Antwerpen. Daarnaast won Tsitsipas (ATP D-86) samen met zijn broer Pedros (ATP D-79) het dubbeltoernooi. De Griekse ex-nummer drie strandde in mei dit jaar nog in de kwartfinale op Roland Garros en zegevierde op het toernooi van Monte-Carlo.

De eerste match van Tsitsipas is op donderdag 17 oktober. Je kan hier tickets bemachtigen voor de European Open.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws