Home » ATP » Tsonga en Medvedev triomferen voor thuispubliek

Tsonga en Medvedev triomferen voor thuispubliek

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Jo-Wilfried Tsonga (ATP-61) heeft de Moselle Open (Frankrijk, ATP 250) op zijn naam geschreven. Op het ATP-toernooi van Sint-Petersburg (Rusland, ATP 250) nam Daniil Medvedev (ATP-4) de titel mee naar huis.

Topreekshoofd David Goffin (ATP-14) sneuvelde reeds in de tweede ronde in Metz en ook de andere reekshoofden lieten het afweten. Zo kreeg het toernooi een finale tussen twee ongeplaatste spelers. Voor zijn thuispubliek haalde Tsonga het na een spannende partij met 6-7 (4), 7-6 (4) en 6-3 van Aljaz Bedene (ATP-76).

In Sint-Petersburg kregen we wel een finale tussen twee reekshoofden. Topreekshoofd Medvedev bewees dat hij nog steeds in uitstekende vorm verkeert en was in de finale een maatje te groot voor het Kroatische vierde reekshoofd Borna Coric (ATP-15). De Rus trok na 1 uur en 12 minuten met 6-3 en 6-1 aan het langste eind. Voor Medvedev was het zijn derde titel van het jaar.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden