Home » ATP » Twee keer winst voor Bemelmans in Guadeloupe

Twee keer winst voor Bemelmans in Guadeloupe

Twee keer winst voor Bemelmans in Guadeloupe

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het challengertoernooi van Le Gosier (Guadeloupe, € 85 000) heeft Ruben Bemelmans (ATP-116) de kwartfinale bereikt. Ook in het dubbelspel kon hij winnen en gaat naar de halve finale. 

In de tweede ronde moest Bemelmans, het vierde reekshoofd, het opnemen tegen de Amerikaan Evan Song (ATP-498). De Belg behaalde een zuinige maar duidelijke overwinning. Hij kreeg slechts één breakpunt tegen en kon deze van de tabellen vegen. Na 1 uur en 19 minuten stond de 6-4, 6-4 winst vast. In de kwartfinale komt hij uit tegen de Fransman Calvin Hemery (ATP-150). De twee speelden al drie keer eerder tegen elkaar, telkens was de Belg de sterkste in twee sets.

Ook in het dubbeltoernooi was Bemelmans (ATP D-333) succesvol. In de kwartfinale won samen met Jonathan Eysseric (ATP D-90) van Benjamin Bonzi (ATP D-246) en Gregoire Jacq (ATP D-351). Na een spannende partij werd het 6-7 (4), 7-5 en 10-8 na 1 uur en 39 minuten. In de halve finale wachten ze op het winnaars van het duel tussen Sander Gillé (ATP D-85) / Joran Vliegen (ATP D-98) en Peter Polansky (ATP D-185) / Adil Shamasdin (ATP D-72).

koen

koen

Meer nieuws