Home » Optima Open » Twee nieuwe namen voor Optima Open 2013

Twee nieuwe namen voor Optima Open 2013

Twee nieuwe namen voor Optima Open 2013

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Optima Open, het ATP Champions Tour toernooi in Knokke-Heist, heeft opnieuw twee nieuwe namen aan haar affiche toegevoegd. Naast Boris Becker en Yannick Noah hebben nu ook Mansour Bahrami (Frankrijk-Irak) en Henri Leconte (Frankrijk) hun komst bevestigd.

Bahrami en Leconte moeten voor de humoristische noten gaan zorgen gedurende de matchen. En dat ze daar goed in zijn bewezen ze eerder al. Henri Leconte kwam al drie keer eerder naar Knokke en besloot vorig jaar om het publiek op een douche te trakteren (zie foto). Of hij dat dit jaar opnieuw gaat doen, is maar de vraag, maar vast staat dat hij met veel plezier terugkomt: “Ik kom graag terug naar Knokke. Ik hou van de sfeer en de omgeving. Ik ben klaar om weer een pak plezier te beleven tijdens de Optima Open.”

Maar ook Mansor Bahrami heeft zo zijn streken. Als kind leerde hij – bij gebrek aan andere middelen – tennissen met behulp van bezemstelen en pannen. Als professioneel tennisser mét racket, slaagde hij er keer op keer in om het publiek achter zich te krijgen met een of ander mopje. Onderstaand filmpje bundelde een reeks van de grappigste momenten van de man met de snor op het veld.

De Optima Open gaat door van 15 tot en met 18 augustus en maakt deel uit van de ATP Champions Tour. Dit is een verzameling van toernooien voor ex-tennisprofs die al meer dan een jaar gestopt zijn op het professionele circuit en ouder zijn dan 35 jaar.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws