Home » Geen categorie » Twee op drie voor mannen in Lexington

Twee op drie voor mannen in Lexington

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Belgische mannen hebben twee op drie gescoord in de eerste ronde van het Challengertoernooi in het Amerikaanse Lexington. Ruben Bemelmans en Maxime Authom gaan door, Olivier Rochus is uitgeschakeld.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Ruben Bemelmans (ATP-157) had aan 47 minuten genoeg om komaf te maken met de Nieuw-Zeelander Benjamin Mitchell (ATP-254): 6-3 en 6-3. Voor Maxim Authom (ATP-192) ging het iets moeizamer tegen de Amerikaan Greg Ouellette (ATP-578). Authom greep Ouellette nochtans meteen bij de keel en won de eerste set met 6-0. De tweede set ging echter naar de Amerikaan met 4-6. Uiteindelijk slaagde Authom er toch in om zijn tegenstander opzij te zetten, met 6-4 in de beslissende set.

Minder succes was er voor Olivier Rochus (ATP-148). Hij moest het onderspit delven tegen de Brit James Ward (ATP-239) in twee sets: 6-2 en 6-3.

In de tweede ronde neemt Bemelmans het op tegen de 19-jarige Canadees Filip Peliwo (ATP-434). Authom treft de Japanner Tatsuma Ito (ATP-170).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER