Home » Geen categorie » Tweede reekshoofd te sterk voor Mertens in Andrezieux-Boutheon

Tweede reekshoofd te sterk voor Mertens in Andrezieux-Boutheon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA-164) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het ITF-toernooi in het Andrezieux-Boutheon (Frankrijk, $ 50 000). An-Sophie Mestach (WTA-163) komt woensdag in actie tegen het eerste reekshoofd.

Mertens moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Zwitserse Stefanie Voegele (WTA-118). Het tweede reekshoofd bleek een maatje te groot voor Mertens en won na 1 uur en 28 minuten met 1-6 en 4-6.

Mestach komt woensdag nog in actie in het enkelspel, ook zij trof het niet met de loting en moet aan de bak tegen het Roemeense topreekshoofd Andreea Mitu (WTA-96). Greet Minnen (ITF-400) overleefde de kwalificaties niet.

Mertens (WTA D-92) en Mestach (WTA D-66) dubbelen ook nog samen in Frankrijk. Als eerste reekshoofd ontmoeten ze Georgina Garcia-Perez (WTA D-267) uit Spanje en Polina Leykina (WTA D-233) uit Rusland in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER