Home » ATP » Tweede reekshoofd trekt zich terug uit Monte Carlo na positieve test

Tweede reekshoofd trekt zich terug uit Monte Carlo na positieve test

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Rus Daniil Medvedev (ATP-2) kan niet deelnemen aan het ATP-toernooi van Monte Carlo (Monaco, ATP 1 000). Hij legde een positieve coronatest af.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 25-jarige Medvedev legde maandag een positieve coronatest af. De Rus woont ik Monaco en verbleef niet in het spelershotel, hij wordt thuis in isolatie geplaatst. “Ik focus me nu op mijn herstel en hoop zo snel mogelijk weer te kunnen spelen”, liet Medvedev weten.

De plek van Medvedev op de hoofdtabel wordt ingenomen door Juan Ignacio Londero (ATP-94). De Rus zou ook samen met Marcelo Demoliner (ATP D-46) dubbelen tegen David Goffin (ATP D-272) en Grigor Dimitrov (ATP D-855) maar het is nog niet bekend wie de vervangers zijn op de dubbeltabel.

Training met Nadal

Afgelopen maandag trainde Medvedev ook samen met Rafael Nadal (ATP-3). De Spanjaard testte maandag negatief op Covid-19.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER