Home » Geen categorie » Tweede ronde eindhalte voor Gigounon in Saint Brieuc

Tweede ronde eindhalte voor Gigounon in Saint Brieuc

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Germain Gigounon (ATP-308) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de Open Harmonie Mutuelle (Challenger, € 42 500) in Saint Brieuc. Hij verloor van de Fransman Gleb Sakharov (ATP-323).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Gigounon won vlot zijn eerste ronde in Saint Brieuc en trof in zijn volgende partij de Fransman Sakharov. De Belg leidde in de onderlinge duels met 3-0 en startte dus als favoriet.

Gigounon had echter zijn dagje niet en ging met 6-2 en 6-4 onderuit. Eerder werd Yannick Mertens (ATP D-573) in de eerste ronde al uitgeschakeld. In het dubbelspel komt Mertens later vandaag nog wel in actie. In de kwartfinale speelt hij samen met Igor Sijsling (ATP D-314) tegen James Cerretani (ATP D-112) en Antal Van der Duim (ATP D-293). Ook Maxime Authom (ATP D-473) speelt nog de kwartfinale in het dubbelspel. Samen met Jonathan Eysseric (ATP D-232) neemt hij het op tegen vierde reekshoofden Mateusz Kowalczyk (ATP D-90) en Adam Majchrowicz (ATP D-242).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER