Home » ITF » Tweede ronde Thais eindstation voor Kempen

Tweede ronde Thais eindstation voor Kempen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Magali Kempen (ITF-12) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale van het ITF-toernooi van Nonthaburi (W25, Pro Circuit 1, Thailand). 

Na haar knappe zege gisteren, keek Kempen vandaag in de ogen van de Japanse Mari Osaka (WTA-340), het zesde reekshoofd in Thailand. De twee stonden nooit eerder tegenover elkaar. De Belgische miste haar start en kwam snel 0-4 achter. Op eigen service kon ze de schade alsnog beperken en beende bij tot 2-5. Osaka kon moeiteloos uitserveren, 6-2.

Omgekeerd scenario in set twee, na een aarzelend eerste game ging Kempen tweemaal door de opslag van haar tegenstandster en liep 5-0 uit. Osaka liet zich echter niet uit het lood slaan, brak op haar beurt tweemaal door de service van onze landgenote. Bij 5-5 slaagde Kempen er jammerlijk niet in haar opslagspel te behouden.

Met een love game maakte Osaka het af, 7-5. In de kwartfinale treft ze de Australische Maddison Inglis (WTA-271), het derde reekshoofd.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden