Home » ITF » Tweede ronde Thais eindstation voor Kempen

Tweede ronde Thais eindstation voor Kempen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Magali Kempen (ITF-12) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale van het ITF-toernooi van Nonthaburi (W25, Pro Circuit 1, Thailand). 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na haar knappe zege gisteren, keek Kempen vandaag in de ogen van de Japanse Mari Osaka (WTA-340), het zesde reekshoofd in Thailand. De twee stonden nooit eerder tegenover elkaar. De Belgische miste haar start en kwam snel 0-4 achter. Op eigen service kon ze de schade alsnog beperken en beende bij tot 2-5. Osaka kon moeiteloos uitserveren, 6-2.

Omgekeerd scenario in set twee, na een aarzelend eerste game ging Kempen tweemaal door de opslag van haar tegenstandster en liep 5-0 uit. Osaka liet zich echter niet uit het lood slaan, brak op haar beurt tweemaal door de service van onze landgenote. Bij 5-5 slaagde Kempen er jammerlijk niet in haar opslagspel te behouden.

Met een love game maakte Osaka het af, 7-5. In de kwartfinale treft ze de Australische Maddison Inglis (WTA-271), het derde reekshoofd.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens moet opgeven in Madrid

Elise Mertens (WTA-16) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de halve finale van het WTA-toernooi van Madrid (Spanje WTA 1 000). Ze moest met een opgave de strijd staken tegen Aryna Sabalenka (WTA-7).

LEES MEER