Home » Grand Slam » Australian Open » Tweede vlucht ook getroffen door coronatest: 47 spelers moeten op kamer blijven

Tweede vlucht ook getroffen door coronatest: 47 spelers moeten op kamer blijven

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Na een positieve test op een vlucht van Abu Dhabi naar Melbourne moeten er nu in totaal al 47 spelers veertien dagen in isolatie doorbrengen in hun hotelkamer.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Eerder vandaag raakte bekend dat er twee positieve coronatesten waren op een chartervlucht naar Melbourne waardoor 24 spelers veertien dagen op hun hotelkamer moeten blijven. Het aantal spelers in isolatie is ondertussen opgelopen tot 47 nadat er op een vlucht van Abu Dhabi één positief coronageval was.

De organisatie van de Australian Open past de regels strikt toe en verplicht de 23 spelers op de vlucht van Abdu Dhabi om veertien dagen lang op hun hotelkamer te blijven.

Op de vlucht zaten onder andere Angelique Kerber (WTA-25), Bianca Andreescu (WTA-7), Svetlana Kuznetsova (WTA-36), Ons Jabeur (WTA-31), Belinda Bencic (WTA-12), Maria Sakkari (WTA-22), Marta Kostyuk (WTA-99) en Heather Watson (WTA-58).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER