Home » ATP » Uitblinker Goffin vlot naar halve finale Madrid

Uitblinker Goffin vlot naar halve finale Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin heeft zich op de Mutua Madrid Open Virtual Pro (Spanje, € 150 000) ontpopt tot één van dé favorieten voor de eindzege.

Goffin walste ook in zijn kwartfinale over de tegenstand heen. De Fransman Benoit Paire had geen verhaal tegen de Belg die er een 6-0 tegenaan smeet.

Goffin verloor zo in drie wedstrijden (zijn tweede groepswedstrijd was een walkover) slechts één game en won er twaalf (in de groepsfase werd tot drie gespeeld).

In de halve finale wacht Stefanos Tsitsipas die met 6-2 de maat nam van veteraan David Ferrer. De andere halve finale gaat tussen Diego Schwartzman en de veel getipte eindwinnaar Andy Murray.

Vrouwen

Ook bij de vrouwen staat vandaag de halve finale op het programma. Daarin nemen Fiona Ferro en topfavoriete Sorana Cirstea het tegen elkaar op, net als Caroline Wozniacki en Kiki Bertens.

Na de halve finales worden vandaag ook meteen de finales beslecht. Opnieuw kan je vanaf 15u elke balwisseling live volgen op de Tennisplaza Livestream pagina.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER