Home » Exhibitie » Vader Djokovic: “Het is allemaal de schuld van Dimitrov”, manager reageert

Vader Djokovic: “Het is allemaal de schuld van Dimitrov”, manager reageert

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Volgens Srdjan Djokovic, de vader van Novak Djokovic, is Grigor Dimitrov de oorzaak van wat er is misgelopen op de Adria Tour.

Vader Djokovic maakte zich onlangs al weinig populair met zijn kritiek op Roger Federer en richt zijn pijlen nu op Dimitrov.

De Bulgaar was de eerste Adria Tour-deelnemer die positief testte op COVID-19 en volgens Djokovic de bron van alle ellende. “Hij heeft grote schade toegebracht aan Kroatië, Servië én aan onze familie”, klinkt het.

“Novak voelt zich momenteel uiteraard niet goed, maar de situatie is zoals ze is. We moeten hier sterker uitkomen.”

Manager Dimitrov reageert

De manager van Dimitrov, Georgi Stoimenov, legt in een reactie de verantwoordelijkheid van de situatie bij de organisatie van de Adria Tour. “Na drie maanden van volledige isolatie is Grigor rechtstreeks naar Belgrado gevlogen (waar het eerste luik van de Tour plaatsvond, n.v.d.r.). Noch daar, noch in Zadar (Kroatië, waar afgelopen weekend het tweede toernooi werd afgewerkt, n.v.d.r.) werd hem voorgesteld om zich te laten testen.”

“De organisatie is de enige die de verantwoordelijkheid draagt over de gezondheidsmaatregelen op het toernooi en maakt de regels op die moeten worden nageleefd. Grigor heeft strikt alle mogelijke regels gerespecteerd die werden opgelegd door de organisatie en de overheden van Bulgarije, Servië en Kroatië.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS