Home » WTA » Van Uytvanck en Bonaventure gaan onderuit in Rosmalen

Van Uytvanck en Bonaventure gaan onderuit in Rosmalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-55) en Ysaline Bonaventure (WTA-120) zijn er niet in geslaagd om de kwartfinale te bereiken op de Libéma Open (Nederland, WTA International). Ze verloren beiden hun partij in de tweede ronde.

Van Uytvanck moest in de tweede ronde aan de bak tegen de Kazachse kwalificatiespeelster Elena Rybakina (WTA-134). Onze landgenote, negende reekshoofd in Rosmalen, liet zich verrassen en moest met 3-6 en 4-6 het hoofd buigen. De partij duurde 1 uur en 36 minuten.

Ook Bonaventure redde het niet, zij moest haar meerdere erkennen in Ekaterina Alexandrova (WTA-52), die eerder Elise Mertens (WTA-21) naar huis stuurde. Bonaventure kon de Russin niet stoppen, ze verloor de partij na 1 uur en 11 minuten met 3-6 en 4-6.

Vrijdag staan de kwartfinales op het programma. Kirsten Flipkens (WTA-69) moet aan de bak tegen Rybakina, Greet Minnen (WTA-139) ontmoet Veronika Kudermetova (WTA-60).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden