Home » WTA » Van Uytvanck en Bonaventure nemen eerste horde in Lyon

Van Uytvanck en Bonaventure nemen eerste horde in Lyon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uyvanck (WTA-62) en Ysaline Bonaventure (WTA-122) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-toernooi van Lyon (Frankrijk, International). Ze wonnen beiden vlot hun eerste wedstrijd.

Van Uytanck, als vijfde geplaatst in Lyon, stond tegenover de Poolse Katarzyna Kawa (WTA-121). De Grimbergse maakte een sterke indruk en trok na één uur met 6-1 en 6-3 aan het langste eind. In de tweede ronde volgt een duel met de Bulgaarse Viktoriya Tomova (WTA-143) of de Poolse Magdalena Frech (WTA-169).

Ook Bonaventure stoot door

Ysaline Bonaventure - © Richard Van Loon (toptennis.photos)
Ysaline Bonaventure – © Richard Van Loon (toptennis.photos)

Bonaventure plaatste zich eveneens voor de tweede ronde. Onze landgenote had 1 uur en 19 minuten nodig om de Oekraïense kwalificatiespeelster Marta Kostyuk (WTA-141) met 6-4 en 6-4 opzij te zetten.

De volgende tegenstandster van Bonaventure wordt landgenote Greet Minnen (WTA-103) of derde reekshoofd Caroline Garcia (WTA-46), zij spelen later op maandag hun duel in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER