Home » Geen categorie » Van Uytvanck en Mestach naar kwartfinale in Dubai

Van Uytvanck en Mestach naar kwartfinale in Dubai

Van Uytvanck en Mestach naar kwartfinale in Dubai

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Alison Van Uytvanck (WTA-106) en An-Sophie Mestach (WTA-125) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op het ITF-toernooi van Dubai ($ 75 000). Van Uytvanck won in drie sets haar match, terwijl Mestach de klus in twee sets klaarde.

Van Uytvanck is in Dubai het tweede reekshoofd en wordt daarom gezien als een van de favorieten voor de eindzege. Ze moest in de tweede ronde spelen tegen de Tsjechische Renata Voracova (WTA-173). Onze landgenote begon niet goed aan de wedstrijd en verloor meteen de eerste set met 6-3. Daarna vocht ze zich terug in de match en pakte de tweede set in een tiebreak. In de derde set verloor Van Uytvanck geen enkel spelletje meer en ging ze in sneltempo naar 6-0. In de kwartfinale moet de 20-jarige Belgische spelen tegen de Russische Vitalia Diachenko (WTA-77), het zevende reekshoofd in Dubai.

Ook An-Sophie Mestach kon zich plaatsen voor de kwartfinale in Dubai. Ze had in de tweede ronde verrassend gestunt tegen het derde reekshoofd en ging nu verder op haar elan. In de tweede ronde haalde de 20-jarige Oost-Vlaamse het met twee keer 6-4 van de Oekraïense Lyudmyla Kichenok (WTA-187). Mestach moet nu in de kwartfinale spelen tegen het Roemeense zesde reekshoofd Alexandra Dulgheru (WTA-104), die drie jaar geleden nog in de top 30 stond.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws