Home » Geen categorie » Van Uytvanck gaat verder Indian Wells

Van Uytvanck gaat verder Indian Wells

Van Uytvanck gaat verder Indian Wells

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Alison Van Uytvanck (WTA-118) heeft zich op het WTA-toernooi van Indian Wells ($ 5 381 235) geplaatst voor de beslissende kwalificatieronde. Ze versloeg de Oekraïense Olga Savchuk (WTA-262) in twee sets.

In een gelijkopgaande eerste set moesten beide speelsters tweemaal hun opslag inleveren. Een tiebreak bracht de beslissing, en daarin trok onze landgenote met 7-4 aan het langste eind. In de tweede set was Van Uytvanck duidelijk een maatje te groot voor haar opponente, met 6-0 maakte ze de klus af na 1 uur en 18 minuten.

In de beslissende kwalificatieronde moet Van Uytvanck aan de bak tegen achtste reekshoofd Timea Babos (WTA-86). Ook An-Sophie Mestach (WTA-111) plaatste zich voor de tweede kwalificatieronde, waarin ze het moet opnemen tegen de Sloveense Polona Hercog (WTA-75).

Kirsten Flipkens (WTA-61) en Yanina Wickmayer (WTA-93) staan rechtstreeks op de hoofdtabel. Flipkens treft de Amerikaanse Shelby Rogers (WTA-82) in de eerste ronde, bij winst wacht Victoria Azarenka (WTA-38). Wickmayer moet het opnemen tegen Italiaanse Karin Knapp (WTA-56), en mag daarna uitkijken naar een duel met Maria Sharapova (WTA-2)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws