Home » Geen categorie » Van Uytvanck grijpt naast dubbelfinale in Rosmalen

Van Uytvanck grijpt naast dubbelfinale in Rosmalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA D-197) en Jelena Jankovic (WTA D-88) zijn er niet in geslaagd om door te stoten naar de finale van de Ricoh Open ($ 250 000) in Rosmalen. In de halve finale verloren ze van de vierde reekshoofden.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Van Uytvanck en Jankovic werden beiden snel uitgeschakeld in het enkelspel, maar in het dubbelspel zorgden ze voor een stunt door in de kwartfinale de tweede reekshoofden naar huis te sturen. In de halve finale moesten ze het opnemen tegen de Zwitserse Xenia Knoll (WTA D-66) en Servische Aleksandra Krunic (WTA D-61), die als vierde geplaatst waren.

In de eerste set maakten Van Uytvanck en Jankovic een vroege break ongedaan, en ze sleepten de set met 6-4 In de wacht. Set twee ging echter met 1-6 naar Knoll en Krunic, waardoor een supertiebreak de beslissing moest brengen. Daarin trok het Zwitsers-Servische duo met 10-6 aan het langste eind.

Volgende week komt Van Uytvanck in actie op de Mallorca Open.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Sander Gillé en Joran Vliegen - © European Open

Sandoran naar kwartfinale in Halle

Sander Gillé (ATP D-29) en Joran Vliegen (ATP D-28) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op grastoernooi van Halle (Duitsland, ATP 500). Ze gingen voorbij een Australisch duo.

LEES MEER