Home » WTA » Van Uytvanck grijpt naast finaleplaats in Linz, Flipkens strijdt om dubbeltitel

Van Uytvanck grijpt naast finaleplaats in Linz, Flipkens strijdt om dubbeltitel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-56) is er niet in geslaagd om door te stoten naar de finale van het WTA-toernooi van Linz (Oostenrijk, $ 250 000). Ze verloor in twee sets van de Italiaanse Camila Giorgi (WTA-32).

Van Uytvanck speelde een knap toernooi in Linz, maar botste in de halve finale op de sterke Giorgi. De Italiaanse greep het commando en won de partij met 6-3 en 6-4 na 1 uur en 46 minuten. In de finale speelt Giorgi tegen de Russin Ekaterina Alexandrova (WTA-119).

In het dubbelspel staat Kirsten Flipkens (WTA D-43) samen met Johanna Larsson (WTA D-25) in de finale. In de halve finale was de Belgisch-Zweedse tandem met 6-2 en 6-2 te sterk voor tweede reekshoofden Lyudmyla Kichenok (WTA D-35) en Katarina Srebotnik (WTA D-24). In de finale volgt een duel met topreekshoofden Raquel Atawo (WTA D-32) en Anna-Lena Groenefeld (WTA D-27).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden