Home » WTA » Van Uytvanck kan niet stunten tegen derde reekshoofd in Sint-Petersburg

Van Uytvanck kan niet stunten tegen derde reekshoofd in Sint-Petersburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-47) is er niet in geslaagd om de kwartfinale te bereiken op het WTA-toernooi van Sint-Petersburg (Rusland, WTA Premier). Ze moest in drie sets het hoofd buigen voor Petra Kvitova (WTA-11).

Van Uytvanck en Kvitova vochten een spannend duel uit in Sint-Petersburg. De eerste set werd beslist in de tiebreak en die ging met 6-7 (1) naar het derde reekshoofd.

In de tweede set kregen we twee breaks in de eerste twee spelletjes, die een half uur duurden. Van Uytvanck kon een vuist maken en trok met 6-1 het laken naar zich toe.

Kvitova herstelde zich echter en schakelde een versnelling hoger, set drie ging met 2-6 naar de Tsjechische. De wedstrijd duurde 2 uur en 16 minuten. In de kwartfinale neemt Kvitova het op tegen de Kroatische Donna Vekic (WTA-23) of de Russische Ekaterina Alexandrova (WTA-28).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden