Home » Geen categorie » Van Uytvanck meteen gewipt in Madrid

Van Uytvanck meteen gewipt in Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-88) is meteen uitgeschakeld in de eerste kwalificatieronde van het WTA-toernooi van Madrid ($4,236,425). Ze verloor in drie sets van de 17-jarige Donna Vekic (WTA-70): 1-6 6-2 en 6-4. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Onze landgenote startte als een wervelwind op het Spaanse gravel en haalde probleemloos de eerste set binnen met 6-1. Het omgekeerde scenario gebeurde in set twee. Vekic, die twee weken geleden haar eerste titel won in Kuala Lumpur, liet Van Uytvanck alle hoeken van het veld zien en won vlot met 6-2. In de derde en beslissende set kon het alle kanten uit, maar toch was het uiteindelijk de Kroatische die aan het langste eind trok: 6-4.

Ook Kirsten Flipkens (WTA-24) is aanwezig in Madrid. Zij treft in de eerste ronde van het hoofdtoernooi niemand minder dan de Chinese Na Li, nummer twee ter wereld en tweede reekshoofd op het Spaanse gravel.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER