Home » Geen categorie » Van Uytvanck naar hoofdtabel, Bemelmans en Goffin verder in Indian Wells

Van Uytvanck naar hoofdtabel, Bemelmans en Goffin verder in Indian Wells

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-93) heeft zich geplaatst voor de hoofdtabel in Indian Wells. David Goffin (ATP-95) en Ruben Bemelmans (ATP-161) wonnen hun eerste kwalificatiematch. An-Sophie Mestach (WTA-122) is uitgeschakeld.

Van Uytvanck, tweede reekshoofd in de kwalificaties, versloeg vlot de Russische Alla Kudryavtseva (WTA-119) met 6-2 6-2. Mestach ging verrassend onderuit tegen de Allie Kiick (WTA-162), die een wildcard kreeg voor de kwalificaties. De Amerikaanse won na iets minder dan twee uur met 6-4 en 7-5.

Op de hoofdtabel moet ‘Ali’ het opnemen tegen de Amerikaanse Varvara Lepchenko (WTA-51). Kirsten Flipkens (WTA-20) is vrij in de eerste ronde en treft in de tweede ronde de Amerikaanse Christina McHale (WTA-55) of de Australische Casey Dellacqua (WTA-78). Yanina Wickmayer (WTA-56) moet het opnemen tegen de Slovaakse Anna Schmiedlova (WTA-73) die zich wist te plaatsen via de kwalificaties.

Bij de mannen wisten zowel Goffin als Bemelmans zich te plaatsen voor de laatste kwalificatieronde. Derde reekshoofd Goffin versloeg de Ier James McGee (ATP-222) met 6-2 7-6(6). 19e reekshoofd Bemelmans won in een erg spannende wedstrijd met 7-6(5) 7-5 van de Duitser Mischa Zverev (ATP-201). In de beslissende kwalificatieronde neemt Goffin het op tegen de Amerikaan Daniel Kosakowski (ATP-366), terwijl Bemelmans aan de bak moet tegen de Serviër Dusan Lajovic (ATP-93), tweede reekshoofd in de kwalificaties.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS