Home » Geen categorie » Van Uytvanck naar tweede ronde Rio

Van Uytvanck naar tweede ronde Rio

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck heeft zich in het Braziliaanse Rio de Janeiro geplaatst voor de tweede ronde ten koste van de Zweedse Johanna Larsson. Eerder had ze zich ook al door de kwalificaties gesparteld. An-Sophie Mestach werd in de laatste kwalificatieronde gewipt.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Tweede reekshoofd van Uytvanck, momenteel 112e op de wereldranglijst, lijkt de goede vorm te pakken hebben op het Braziliaanse gravel. In haar twee kwalificatiewedstrijden verspeelde ze amper energie en ook in haar eerste ronde van de hoofdtabel liep het gesmeerd voor Van Uytvanck. Johanna Larsson, nummer 83 ter werld, bood kranig weerwerk maar moest toch met 6-4 en 6-3 haar meerdere erkennen in onze landgenote. In de tweede ronde ontmoet Van Uytvanck met de Italiaanse Nastassja Burnett ook een kwalificatiespeelster.

An-Sophie Mestach overleefde de laatste kwalificatieronde niet, zij ging met 7-6 en 7-5 onderuit tegen de Amerikaanse Nicole Gibbs.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER