Home » WTA » Van Uytvanck neemt eerste horde in Istanboel

Van Uytvanck neemt eerste horde in Istanboel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-60) heeft haar eerste wedstrijd op het WTA-toernooi van Istanboel (Turkije, WTA International) gewonnen. Greet Minnen (WTA-107) komt later vandaag nog in actie.

Zesde reekshoofd Van Uytvanck stond tegenover de Slovaakse Viktoria Kuzmova (WTA-85) in de eerste ronde. Onze landgenote won de eerste set met 6-3 en ging daarna door op haar elan. In de tweede set trok Van Uytvanck met 6-4 aan het langste eind. De wedstrijd duurde 1 uur en 12 minuten.

In de tweede ronde speelt Van Uytvanck tegen de winnares van het duel tussen Kateryna Bondarenko (WTA-349) en Danka Kovinic (WTA-92). Minnen speelt later op woensdag haar eerste wedstrijd tegen kwalificatiespeelster Tereza Martincova (WTA-136).

Kwartfinale dubbelspel

In het dubbelspel bereikten Minnen (WTA D-124) en Van Uytvanck (WTA D-114) de kwartfinale nadat hun tegenstandsters Natela Dzalamidze (WTA D-136) en Miyu Kato (WTA D-73) bij een 4-3-stand in de eerste set de handdoek gooiden. Hun volgende tegenstandsters zijn nog niet bekend.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER