Home » Geen categorie » Van Uytvanck nipt ten onder tegen Bouchard in Hobart

Van Uytvanck nipt ten onder tegen Bouchard in Hobart

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-44) is er niet in geslaagd om door te stoten naar de kwartfinale van het WTA-toernooi van Hobart (WTA International, $ 250 000). In de tweede ronde verloor ze nipt van de Canadese Eugenie Bouchard (WTA-47), die haar comeback maakt na haar blessure.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In de eerste ronde nam onze landgenote nog knap afstand van de Duitse Carina Witthoeft (WTA-64). In haar tweede wedstrijd stond Van Uytvanck voor het eerst tegenover Bouchard. In de eerste set verloren beide speelstsers hun eerste opslagspelletje, maar daarna ging het gelijk op tot 3-3. Toen ging de Canadese opnieuw door de opslag van Van Uytvanck, en die voorsprong liet ze niet meer los. Set één ging met 4-6 naar Bouchard

In de tweede set liep ‘Ali’ uit tot 3-0, maar Bouchard kwam terug in de set. Na een pittig gevecht tussen beide speelsters was het uiteindelijk de Canadese die met 5-7 aan het langste eind trok.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER