Home » Geen categorie » Van Uytvanck onderuit in eerste kwalificatieronde WTA Acapulco

Van Uytvanck onderuit in eerste kwalificatieronde WTA Acapulco

Van Uytvanck onderuit in eerste kwalificatieronde WTA Acapulco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Alison Van Uytvanck (WTA-96) is er opnieuw niet in geslaagd om haar goede vorm van op de Diamond Games door te trekken. Ze verloor in de eerste kwalificatieronde van het WTA-toernooi van Acapulco (Mexico) in twee sets van Sesil Karatantcheva (WTA-155) uit Bulgarije. An-Sophie Mestach (WTA-107) is wel door.

Na een korte tussenstop op gravel in Rio de Janeiro werkte Van Uytvanck zondag haar eerste kwalificatiewedstrijd af op het hardcourt van Acapulco. Haar tegenstander Karatantcheva was vorig jaar in het Australische Hobart nog een maatje te klein (6-3 en 6-4), maar dit keer waren de rollen omgedraaid: de Bulgaarse plaatste zich met 7-6 (5) en 6-1 voor de tweede ronde van de kwalificaties.

Voor Van Uytvanck, die in de kwalficiaties aantrad als eerste reekshoofd, is het de tweede week op rij dat ze meteen onderuit gaat. “Het is een beetje een moeilijke periode met al dat reizen”, vertelt ze aan Tennisplaza België. “Nu blijf ik nog even in Mexico voor het toernooi van Monterrey, daarna vlieg ik verder door naar de Verenigde Staten waar ik Indian Wells en Miami zal spelen.”

An-Sophie Mestach (WTA-107) plaatste zich wel voor de tweede kwalificatieronde in Acapulco. Haar Mexicaanse tegenstander Victoria Rodriguez (WTA-333) gaf forfait. Mestach neemt het nu op tegen de Japanse Risa Ozaki (WTA-175).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws