Home » WTA » Van Uytvanck op een drafje naar kwartfinale in Rabat

Van Uytvanck op een drafje naar kwartfinale in Rabat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-52) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het WTA-toernooi van Rabat (Marokko, International). Ze won haar partij in de tweede ronde in twee sets.

Van Uytvanck stond in de tweede ronde tegenover de Amerikaanse kwalificatiespeelster Varvara Lepchenko (WTA-149). Onze landgenote won de eerste set met 6-4 en schakelde daarna nog een versnelling hoger. In de tweede set gunde Van Uytvanck haar tegenstandster geen enkel spelletje meer, ze trok met 6-0 aan het langste eind. In de kwartfinale wacht een duel met Ysaline Bonaventure (WTA-122) of Tamara Zidansek (WTA-67).

In het dubbelspel was Van Uytvanck (WTA D-143) ook succesvol aan de zijde van Greet Minnen (WTA D-209). De Belgische tandem haalde het met 6-2 en 6-3 van Sada Nahimana (NG) en Lina Qostal (WTA D-792). In de kwartfinale volgt een duel met de Spaanse topreekshoofden Maria Jose Martinez Sanchez (WTA D-21) en Sara Sorribes Tormo (WTA D-84).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden