Home » Geen categorie » Van Uytvanck plant comeback op gras mét nieuwe racketsponsor

Van Uytvanck plant comeback op gras mét nieuwe racketsponsor

Van Uytvanck plant comeback op gras mét nieuwe racketsponsor

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Alison Van Uytvanck (WTA-71) gaf woensdag een persconferentie in het Topsportcentrum van Tennis Vlaanderen in Wilrijk. Ze blikte er vooruit op haar comeback en kondigde een deal met racketmerk Snauwaert aan.

Van Uytvanck, die eind maart geopereerd werd aan haar rechterenkel, gaf op haar persbabbel officieel verstek voor Roland Garros. “Ik ben nog niet voldoende hersteld, al had ik stiekem wel gehoopt om naar Parijs af te kunnen reizen”, vertelde ze.

“Wellicht val ik terug op een 130e plaats binnenkort, maar daar moet ik nu niet aan denken. Ik wil vooral opnieuw genieten van mijn wedstrijden. Ik tennis nu zo’n twee uurtjes per dag, volgende week moeten we naar drie uur gaan.” Op die manier wil de Belgische zich optimaal voorbereiden op het grasseizoen.

“De kans bestaat dat ik mijn comeback maak op Rosmalen (6 t.e.m. 12 juni, nvdr.) en anders wordt het Wimbledon. Het valt af te wachten hoe mijn voet het doet, maar na Wimbledon trek ik naar de Verenigde Staten. Daar wil ik me voorbereiden op de US Open (eind augustus, nvdr.) waarop ik nu wil focussen, de rest zal wel volgen.”

In zee met Snauwaert

Ook Dominique Monami was op de persconferentie aanwezig. De gewezen toptennisster en huidig ambassadeur van tennismerk Snauwaert kondigde aan dat Van Uytvanck vanaf nu met een nieuw racket zal spelen, de Grinta 100, afkomstig uit de Snauwaert-collectie. “Dit racket bevalt me en ik ben vast van plan om er de nodige successen mee te boeken”, liet Van Uytvanck optekenen.

[alert type=”info” title=”Win Van Uytvancks’ nieuwe racket!”]Tennisplaza België geeft een gesigneerd exemplaar weg van het nieuwe racket van Van Uytvanck. Deze exclusieve wedstrijd gaat van start op 23 mei. Meer informatie over het racket vind je hier.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws